VSK AS - Firmaet som tenker på "hele" deg.

Offisiell åpning av VSKs nye lokaler på Vannareid.

Fredag 21 mars var det åpning av våre nye lokaler på Vannareid av ordfører i Karlsøy kommune Hanny Ditlefsen. De ca 50 frammøtte trosset dårlig vær og fikk være med på en fin åpning. Daglig leder Freddy Mikkelsen innledet åpningen og fortalte om VSK fra oppstart 20. mars 1994 og fram til i dag 20 år etter. Bedriften har hatt en fin utvikling og har fått hederlig omtale gjennom Vekst i Nord (2007) og har vært gasellebedrift i 2008 og 2009. Freddy benyttet også sjansen til å takke alle som har vært med på prosessen fra idé til ferdigstilt bygg. Etter taler og gratulasjoner var det omvisning i nybyggene og servering av kaffe og kaker.

Lørdag 22 mars var det åpent for alle som ønsket å komme. Barna hadde eget tidspunkt for åpningen og det var da laget Quiz, de fikk servert is, godteripose, kake og brus. Alle som var med og svarte på Quizen fikk premie for deltakelsen. Daglig leder mener det er viktig at barn og unge på Vannøya får bli kjent med bedriften og får vite om hvilke jobbmuligheter som finnes lokalt. Etter dette var det åpent hus med enkel servering av kaffe og kaker til de frammøtte.

De nye byggene er innholdsrike, lyse og trivelige lokaler. Det ene bygget inneholder det nye garnhotellet. Det nye garnhotellet vil gi et meget godt tilbud til fiskerne. Etter endt sesong leveres garna til oss, vi kan også hente de med lastebil på kaikanten, foreta vedlikehold/utskifting av dårlige garn for så å levere dem tilbake ved sesongstart. Dermed vil fiskerne kunne bruke tiden på andre ting og de behøver ikke ha redskaps hus for lagring av fiskeredskapene. Vi vil også tilby utleie til andre ting enn garn. Vi merker allerede etterspørsel og dette vil være et nødvendig og framtidsrettet tilbud til fiskerne.

Det andre bygget inneholder produksjonslokaler, salgskontorer for fiskeredskaper, butikk, regnskapskontor, møterom og en flott kantine.

Daglig leder Freddy Mikkelsen ønsker at folk samles i de nye lokalene når nye ideer skal iverksettes. Det vil også bli muligheter for både private og offentlige å bruke møterom ved behov.

Vi vil takke alle de frammøtte for ett hyggelig samvær under åpningen.

Se også Karlsøy kommune , Fiskeribladet