Gå til innhold

Vi ønsker å være din nærmeste samarbeidspartner som du kan stole på. Det er mange som ønsker å selge dyre prosjekter, og lokker med at dette vil du tjene på. Ta for all del kontakt med oss først, så vil vi gi deg nøytrale råd. Vi har bred erfaring og god kunnskap om hvilke prosjekter som er smarte og ikke smarte.

Regnskap

I en jungel av regler knyttet til regnskap, skatt og avgifter vil det lønne seg å ha en god regnskapsfører å støtte seg til. Vi på VSK Regnskap as har opparbeidet oss kompetansen din bedrift trenger gjennom mange år, studier, kurs og daglig oppdatering av lovverket. Vi vet at små feil kan koste deg dyrt.

Det er noe som heter «skomaker ved sin lest». Det betyr at man skal gjøre det man er best til. La oss sørge for et godt system som ivaretar økonomistyringen din, så jobber du med å få mest mulig penger i kassen.

Vi tilbyr PowerOffice Go – et svært brukervennlig og skybasert system for regnskap, betaling, fakturering, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Du vil til enhver tid være oppdatert på tall, og du kan når som helst se på regnskapet ditt, alt av bilag er skannet og ligger der tilgjengelig. Det avtales hva du ønsker å gjøre, f.eks fakturering osv. Resten gjør vi.

PS – Vi har også regnskap for de som ikke vil i skyen.

 

Se mer om poweroffice her

Start av egen virksomhet

Vi har lang erfaring med å hjelpe aktører med å starte næringsvirksomhet. Det er mange ting å tenke på. Valg av selskapsform, hvor bor du mhp skatt og arbeidsgiveravgift, selskapsnavn, domene, epost. Vi har mange gode tips, ta kontakt.

 

Valg av organisasjonsform

Rådgivning

Vi vil hjelpe deg, med det vi kan hjelpe deg med. VSK har lang erfaring innen skatt, regnskap, stiftelse av selskap, omdannelse fra personlig selskap til aksjeselskap. Ikke glem at vi er deg nærmest og vil ta vare på deg.

 

Hjelp til budsjett og søknader

Vi vil hjelpe deg med å lage budsjett, se på lønnsomhet for nye ideer, og søke om lån og tilskudd.