Gå til innhold

Når det gjelder service vil jeg beskrive dere som suveren! I vinter da jeg monterte torskegarn fikk jeg to sekker (25 garn totalt) som skilte seg ut fra de andre både i mykhet og glatthet.. De virket stivere og kjentes «tørr» ut i tråden. Jeg tenkte mitt mens jeg monterte dem, og oppdaget ganske umiddelbart da jeg begynte å fiske med dem at dette ikke var den kvaliteten jeg var kjent med fra dere. De raknet lett (store felt var dårlig, mens andre felt hadde grei slitestyrke – endte opp med enkelte garn som bare var telner igjen uten å være bunnfast) og fisket dårlig.

Jeg tok kontakt med dere og sammen fant vi ut at dette var en gammel produksjon av kinagarn – en leverandør dere for flere år siden hadde sluttet å ta garn fra. Dere hadde altså et restparti med garn som hadde ligget på lagerhotellet i flere år (produksjonsåret tilsa også dette), og som nå var kommet frem i dagen. Responsen fra dere var at dere tok kontakt med lagerhotellet for å få oversikt over hvor mye av disse garnene dere hadde igjen. De ble så plukket til side slik at de ikke skulle selges til kunde. Dere fikk disse garnene opp til Vannøya, og merket selv forskjellen på «trådfølelsen»..

Jeg som kunde fikk tilbud om kompensasjon i form av nye garn av dagens produksjon uten kostnad utover frakt. Dette var meget positivt, da jeg også har fått dårlige garn fra andre leverandører uten noen form for kompensasjon i etterkant. Jeg ønsker kvalitet på garnene jeg fisker med og DET viser dere at dere kan levere! – Tom Kiil, Slottet Fiskebåtrederi AS, «T-30-N Helena

Et utvalg av båter som bruker oss som leverandør av fiskeredskaper

error: Beskyttet innhold!